Kringloopwinkel “het Ketelhuis”na 10 jaar in andere handen

De populaire kringloopwinkel “het Ketelhuis” aan de Pol 43 in Losser is veranderd van eigenaar. Na ruim 10 jaar houden Jeannet en Jeroen Kuyt het voor gezien. Het drukke leven gaat per 1 oktober veranderen en het genieten van de rust komt ervoor in de plaats.

 

Nemo van Velzen is nieuwe eigenaar

De stichting Kiekeboe in Goor werd na een grote waterschade onlangs door de gemeente gesloten. De grote hoeveelheid asbest die daarbij naar beneden kwam, betekende het einde van deze kringloopwinkel. Een zoektocht naar een nieuw pand bracht de in Losser woonachtige Nemo in contact met Jeannet en Jeroen.

 

Op 1 oktober werd de overname definitief en zal Nemo samen met zijn bedrijfsleider Erik van der Wel “het Ketelhuis” voortzetten op dezelfde wijze zoals Jeannet en Jeroen dat deden.

Ketelhuisfonds blijft ook bestaan

Het Ketelhuisfonds werd in 2017  opgericht en verleent financiële bijdragen aan projecten van verenigingen, stichtingen en andere instellingen, die binnen de gemeente Losser gevestigd en actief zijn. Het bestuur dat over deze bijdragen beslist, blijft in zijn huidige vorm bestaan en zal op de oude voet verder gaan.

Wij wensen Nemo veel succes met de overname en de goede raadgevingen van Jeannet en Jeroen zullen altijd welkom blijven, want helemaal uit beeld  zijn ze niet.

 

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud