Slag om Losser nieuws

De Slag om Losser

Excelsior wint De Slag om Losser

Het team van muziekvereniging Excelsior heeft gisteravond de Slag om Losser 2024 gewonnen. De “Chille Chinchillas” eindigden als tweede en “Per Consumptie Wijzer” werd derde….

Vermaak en plezier bij de Slag om Losser

Het was zaterdag en spannende dag voor alle teams die zich hadden aangemeld als deelnemer aan de Slag om Losser. Het team van Hallo Losser organiseerde deze dorpsquiz voor de 2e keer en het werd een groot succes!

Slag om Losser gaat van start

Op zaterdag 1 juni start de 2e editie van de Slag om Losser. De populaire dorpsquiz is tot in de puntjes voorbereid en gisteravond werden bij eetcafé het Raedthuys de deelnemende teams ingelicht over de spelregels en de gang van zaken.

Inschrijving Slag om Losser loopt bijna af

De verlengde inschrijfdatum voor de Slag om Losser op 1 juni  komt steeds dichterbij. Er resteren nog 2 dagen om je aan te melden voor deze spannende en gezellige dorpsquiz.

Inschrijfdatum Slag om Losser verlengd

De inschrijfdatum voor de Slag om Losser op 1 juni a.s. is verlengd tot 10 mei 2024.  Inmiddels hebben zich al behoorlijk veel teams aangemeld, maar er is nog plaats voor nieuwe inschrijvingen.

Inschrijving De Slag om Losser gaat van start

Het is eindelijk zover. De inschrijving voor “De Slag om Losser“ wordt morgen geopend.

De Slag om Losser komt er aan

Op zaterdag 1 juni vindt de Slag om Losser weer plaats.

Slag om Losser komt dichterbij

Op zaterdag 1 juni is het weer zover. Dan wordt door het team van Hallo Losser de 2e editie van de Slag om Losser georganiseerd. Een uitdagende dorpsquiz die in en rondom ons dorp plaats gaat vinden.

Qiuztwa winnaar gratis ticket Slag om Losser 2024

Op de Brueghel 2023 kon iedereen deelnemen aan het spel Cornhole om een gratis ticket te winnen voor de Slag om Losser 2024.

Ook laatste winnaar “Slag om Losser” kiest voor het goede doel

Nadat de twee andere prijswinnaars van de Slag om Losser hun prijzengeld al aan een goed doel hadden geschonken, was het nu de beurt aan het team van Per consumptiewijzer 1 om het prijzengeld te overhandigen. Zoals bekend eindigden twee teams als winnaar en mochten beide teams 2000 euro in ontvangst nemen. De keuze van dit winnende team viel op de Wens Ambulance Oost Nederland.

Sponsoren

De Slag om Losser wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren. Sponsor worden »

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud