Info

De Slag om Losser 2024

De tweede editie van de Slag om Losser wordt opnieuw spannend. Er zijn excentrieke  opdrachten, uitdagende puzzels en ingewikkelde vragen. Het prijzengeld zal net als in de vorige editie voor goede doelen bestemd zijn.

Op zondag 14 april vanaf 15.00 uur is inschrijving mogelijk via onderstaande link. De inschrijving eindigt op 29 april. Er kunnen maximaal 40 teams deelnemen. Dus vol is vol!

Klik op de blauwe knop om in te schrijven, deze is morgen om 15:00 actief.

Cornhole

Natuurlijk is het nog geheim welke opdrachten en in het verschiet liggen, maar voor eentje maken we een uitzondering, namelijk het sport/spel Cornhole.         

Op zaterdag 1 juni 2024 tussen 17:00 en 23:00 zal een team van Hallo Losser de “Slag” weer organiseren. Het zal opnieuw een evenement worden waarbij teams tegen elkaar gaan strijden om de eer en het prijzengeld, waarbij de opbrengst opnieuw naar goede doelen zal gaan.

Voorbereidingen al in gang gezet.

Een speciaal gevormd team is inmiddels al bezig met de voorbereidingen. Zo is de datum voor de feestavond ook al vastgelegd. Op vrijdag 14 juni 2024 zal het Openluchttheater Brilmandennen het decor zijn van een groots opgezette feestavond. De populaire Losserse band “WAAZ” heeft inmiddels haar medewerking verleend.