Artikel insturen bij Hallo Losser

Bij Hallo Losser verwelkomen we graag bijdragen van onze lezers, bedrijven en verenigingen! Als je een interessant verhaal, nieuwsitem, evenement of ander onderwerp hebt dat je graag met onze lezers wilt delen, kun je een artikel insturen voor publicatie op onze website.

Hoe stuur je een artikel in?

Het is eenvoudig om een artikel in te sturen naar Hallo Losser. Je kunt ons jouw artikel en eventuele bijgevoegde foto’s sturen via e-mail naar .

Zorg ervoor dat je artikel de volgende informatie bevat:

  1. Titel: Geef je artikel een pakkende titel die de inhoud goed samenvat.
  2. Inhoud: Schrijf je artikel in heldere en begrijpelijke taal. Zorg ervoor dat de informatie relevant is voor onze lezers en dat het artikel interessant en informatief is. Je kunt ook links naar relevante websites of bronnen toevoegen indien nodig.
  3. Auteursinformatie: Vermeld de naam van de auteur van het artikel.
  4. Contactgegevens: Voeg je contactgegevens toe, zodat we indien nodig contact met je kunnen opnemen voor verdere informatie of verificatie.
  5. Bijgevoegde foto’s: Als je foto’s hebt die bij je artikel passen, kun je deze als bijlage toevoegen aan je e-mail. Zorg ervoor dat de foto’s van goede kwaliteit zijn en relevant zijn voor het onderwerp van je artikel.

Wat gebeurt er na het insturen van je artikel?

Zodra je artikel is ingediend, zal ons redactieteam het bekijken en beoordelen op geschiktheid voor publicatie op onze website, waarna we contact met je opnemen en het artikel op onze site gaan publiceren.

Doe mee met Hallo Losser!

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud