Over Hallo Losser

Hallo Losser! Welkom. Een team van Lossernaren runt voor je dit platform.

Waarom? Omdat wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als inwoners elkaar weten te vinden. Als we weten wat er speelt in de dorpen en onder de kleurrijke inwoners van onze gemeente en dat men een plek heeft om hun verhaal te vertellen. Dat we gemakkelijk initiatieven kunnen delen en daardoor samen dingen kunnen realiseren.

Hallo Losser heeft geen mening

Hallo Losser wil initiatiefrijke dorpsgenoten, dorpsraden, participatieraden, welzijnsinstellingen, politici, ondernemers en burgers die wél een mening hebben een plek bieden om deze kenbaar te maken. Wij werken daarom intensief samen met al deze partijen en passen het format van het platform regelmatig aan naar hun wensen. Hallo Losser is namelijk van jou.

Als je zaken hebt die je wilt delen met 23.000 dorpsgenoten horen wij graag van je.  Een klik op deze link en je hebt onze nieuwsredactie te pakken.

Je kunt, als je wilt, ook deel uitmaken van ons enthousiaste team. Je bent meer dan welkom.

Wij hebben nog veel ambities om Hallo Losser verder uit te bouwen en we zoeken altijd nieuwe ambassadeurs voor het schrijven van nieuwsartikelen samen met de nieuwsredactie, politiek verslaggeven, bloggen, vloggen, het maken van onze artikelen, nieuws- en achtergrondvideo’s, het afnemen van interviews en podcasts in samenwerking met onze partners, het vormgeven van onderzoek naar achtergronden van het nieuws, of misschien wel een mooi wekelijks gedicht. Alle talent is welkom zolang je een passie hebt voor de Gemeente Losser.

En voor de goede orde: je hoeft geen professional te zijn. We zijn allemaal niet-professionele vrijwilligers die met groot enthousiasme samen een professioneel platform vormgeven!

In alle opzichten: we horen graag van je!

Namens het team van Hallo Losser

Martin Meijer, voorzitter,

Chris Groothuis, secretaris-penningmeester,

Vrienden van Hallo Losser

Draag jij Hallo Losser een warm hart toe? Lees hier hoe je onze vriend kunt worden »

Twentse Damast
Stichting Fundament
Tandartspraktijk Plantema
Auto Reuvers
Logopediepraktijk Losser
Vreriks Juweliers en Goudsmid
Huisartsenpraktijk Boermans
Het Ambacht Losser
Chinees Restaurant De Iris
Huisartsenpraktijk Huitema
Frans Rodel Tweewielers
Maartje Thuiszorg
De SportFabrik
Welkoop Losser
EetBewust.nu
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud