Kinderopvang Bonte Koe bestaat 12,5 jaar

Op 1 september bestaat de Bonte Koe 12,5 jaar, en day vinden ze tijd voor een feestje. Alle huidige Bonte Koe gezinnen, maar ook alle oud Bonte koe gezinnen, zijn van harte uitgenodigd voor een feestelijke middag op zaterdag 7 september van 15:00-18:00 uur.

De opvang heeft geprobeerd om alle oud Bonte Koe gezinnen te mailen. “Maar we merken dat deze mail niet alle oud Bonte Koe gezinnen heeft bereikt. Mocht u in de afgelopen 12,5 jaar gebruik hebben gemaakt van onze kinderopvang, wees van harte welkom” laat de opvang weten. “En zeg het voort”.

Er is voor de kinderen van alles te doen en er komen foodtrucks die ons voorzien van eten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar . Geef hierin aan met hoeveel personen u komt.

Aanmelden kan nog tot 1 augustus!

Geplaatst in: Nieuws
Peter Langela
AUTEUR

Peter Langela

Ik woon in Losser, samen met mijn vrouw Karin en onze hond Tara. Mijn hobbies zijn koken (vegan), wandelen, reizen en technologie. Ik ben bezig met het schrijven van een kookboek over plantaardig koken. Naast het ondernemerschap werk ik als business developer en start-up coach voor Universiteit Twente, Novel-T en imec.istart.nl. Voor Hallo Losser ben ik bestuurslid en nieuwsredacteur.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud