35 Jaar ENorm wordt gevierd met uitgave boek

35 Jaar ENorm wordt gevierd met uitgave boek

De bekende Twentse rock formatie ENorm vierde hun 35-jarige jubileum op donderdag 19 oktober in het uitverkochte Stadstheater de Bond in Oldenzaal. Deze avond nam de band de bezoekers mee in hun rijke muzikale geschiedenis. Een schitterend concert dat bijna 2,5 uur duurde. Wethouder Arjan Kampman, groot fan van Enorm, heeft de eerste exemplaren van “Becoming Enorm” aan de bandleden uitgereikt.

ENorm bestaat dit jaar 35 jaar en behoort daarmee tot de langst bestaande bands in Twente. Eric ten Bos (zang), Ronald ten Bos (gitaar), Ferry Bult (toetsen), Martin Platenkamp (toetsen) en Bram Brijan (bas) werden op het podium geïnterviewd door RTV Oost-presentatrice Inga Tjapkes. Het jubileumboek is geschreven door Bart-Jan Keizer, naar idee van de trouwe fan Trudes Oude Voshaar. Het bevat veel unieke foto’s uit de archieven en verhalen achter de muziek. Bestellen kan via www.enormmusic.com. Het boek kost 25 euro. Maar is ook te koop bij Bruna Losser en Vako Oldenzaal.

Kerst met Ballen

ENorm is tevens producent van de succesvolle theaterproductie “”Kerst met Ballen”. Al meer dan 15 jaar is deze productie rond kerst op verschillende Nederlandse en Duitse podia en in theaters te zien. Uit deze productie vloeide in 2012, tijdens 3FM’s Serious Request in Enschede, de Twents-talige hit ‘Op hoes op an veur Kesmis’. De single haalde landelijke bekendheid.

Discografie

In het bestaan van de band bracht ENorm de volgende muziekalbums uit: Enonymous (2005), Good te pas, (2010), Between the acts, (2010), Finding my way, (2012), Op hoes op an veur Kesmis, (2012), Time capsule, (2016), The first run live, (2016), Strange world, (2021).

De singles en albums van ENorm zijn te beluisteren op het Spotify- (Enorm) en YouTubekanaal (ENormMusic) of op de website enormmusic.com. Op deze website kun je tevens terecht voor meer info en boekingen. De band is ook te volgen op Bandcamp, Facebook en Instagram.

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud