Opening MamaPapacafé groot succes

Opening MamaPapacafé groot succes

Op woensdag 12 oktober werd het MamaPapacafé op een feestelijke manier officieel geopend. Er kwamen maar liefst 20 kindjes samen met hun mama of papa naar de bibliotheek in Losser waar het MamaPapacafé plaatsvindt. Ook waren er veel andere belangstellenden.

Onder begeleiding van rustige gitaarmuziek van Herbert Vaneker konden de kindjes naar hartenlust spelen. Ook werd er samen met Floor Borghuis (cultuurcoach bij Fundament) muziek gemaakt en zelfs een heus klassiek stuk van Brahms gespeeld. De kinderen deden enthousiast mee en de kindjes die daar te klein voor waren luisterden aandachtig. Al met al een zeer geslaagde eerste editie!

Het MamaPapacafé is een laagdrempelige inloop waar jonge (aanstaande) ouders/verzorgers, samen met hun kinderen, elkaar kunnen ontmoeten. De ouders/verzorgers kunnen onder het genot van een kop koffie of thee ervaringen en kennis uitwisselen. De gastvrouwen staan klaar om de bezoekers te ontvangen en om vragen te beantwoorden. Regelmatig staat er en thema centraal staan en worden er (lokale) deskundigen/gastsprekers uitgenodigd.

Het is mogelijk om het MamaPapacafé in zowel Losser als Overdinkel te bezoeken. Er wordt per week afgewisseld tussen de locaties.

In oneven weken is het MamaPapacafé geopend op woensdag van 09:30 uur tot 11:30 uur in ‘t Lossers hoes (bibliotheek) Raadhuisplein 1, Losser.

In even weken is het MamaPapacafé geopend op vrijdag van 09:30 uur tot 11:30 uur in ’t Trefhuus in Overdinkel.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud