Op volle toeren de zomer door

Op volle toeren de zomer door

Ook dit jaar wordt er aan alle bewoners van De Twentse Zorgcentra in de maanden juli en  augustus weer een ‘Op volle toeren de zomer door’ zomerprogramma aangeboden, georganiseerd door de afdeling Recreatie. Een beetje in aangepaste vorm, vanwege de  geldende coronamaatregelen.

Tot eind augustus kunnen alle bewoners van De Twentse Zorgcentra genieten van het  zomerprogramma. Alle woonlocaties vieren hun eigen buurt- of tuinfeestje met livemuziek en  een hapje en een drankje. Op de LosserHof en ’t Bouwhuis komt de Coole IJsfiets meerdere  keren langs om ijs rond te brengen. Ook kan er op beide zorgparken een ‘vakantie-plek’ worden geboekt. Hier komt een grote tent te staan waar de bewoners lekker kunnen chillen,  spelletjes doen, etc. Maar het is ook mogelijk om een BBQ te houden, een kampvuur te maken of iets anders.  

Daarnaast is er in alle regio’s een Mega BBQ (voor cliënten, hun familie en alle medewerkers) en een Super Zomer Bingo met fantastische prijzen. Ook aan onze bewoners met een ernstige  meervoudige beperking (EMB) is gedacht; voor hen zijn er de EMB-dagen. Zij kunnen gaan  genieten van een concert of een theatervoorstelling. Kijk voor het volledige zomerprogramma  op onze website: www.detwentsezorgcentra.nl/op-volle-toeren-de-zomer-door-2021.

Om alle bewoners van De Twentse Zorgcentra nog meer het zomerse vakantiegevoel te geven,  ontvangen ze binnenkort allemaal een ‘zomer-vakantieboek’. Boordevol puzzels, kleurplaten, moppen en lekkere zomerse recepten om samen met elkaar te maken.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud