Horeca oproepkrachten gezocht voor Erve Kraesgenberg

Horeca oproepkrachten gezocht voor Erve Kraesgenberg

Per direct is Erve Kraesgenberg op zoek naar oproepkrachten vanaf 18 jaar voor grotere feesten, partijen en vergaderingen.

Het bestuur van de Stichting Erve Kraesgenberg doet samen met vrijwilligers grote moeite om inkomsten te genereren voor de instandhouding van het cultuurpark. Het mag duidelijk zijn dat vooral het onderhoud van gebouwen en het buitenterrein de nodige kosten met zich meebrengt. Om deze kosten te dekken, is Krasegenberg te huur als feestlocatie en wordt er in de zomermaanden een buitenterras, veelal met vrijwilligers en een beheerder, gedraaid. Doordat vrijwilligers schaars zijn, is Erve Kraesgenberg nu van plan om een poule van betaalde jonge oproepkrachten in te zetten.

De werkzaamheden variëren van het schenken en serveren van drankjes, het klaarmaken en serveren van hapjes tot en met het afruimen en schoonmaken van de faciliteiten. Vooral jonge mensen kunnen in een relatief rustige en laagdrempelige omgeving ervaring opdoen.

Qua verdiensten wordt gedacht aan een goed basis uurloon volgens horeca cao richtlijnen, met mogelijkheid tot doorgroeien bij goede prestaties. Het gaat vooral om partijen in de avonduren, zowel door de week als in het weekend.

Reacties met een CV mogen gestuurd worden naar .

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud