Tweede editie Jeugdloop op 2 juni

Tweede editie Jeugdloop op 2 juni

Tijdens de Smokkel Trail van zaterdag 2 juni staat er een jeugdloop wedstrijd op het programma. Deze uitdagende jeugdloop gaat over een afstand van 1 mijl. Om 15.40 uur wordt het startschot gegeven. 

Unieke medaille

Start en finish zullen vanaf de prachtige atletiekbaan van Iphitos plaatsvinden. Er zijn voor zowel de jongens als de meisjes leuke prijsjes te verdienen. Elke deelnemer ontvangt een unieke medaille. Inschrijven kan tot voor een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. Het inschrijfgeld bedraagt  €2,50.

Ook is er een snelle hardloopwedstrijd van 5 km  in het mooie buitengebied uitgezet. De start zal zijn om 16.00 uur. Ook hiervoor kan men zich tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd inschrijven op de atletiekbaan aan het Nilantspad. Voor de winnaars van deze wedstrijd liggen leuke prijzen te wachten. Het inschrijfgeld voor deze afstand is €6,00.

De organiserende vereniging Iphitos hoopt op een grote deelname op beide wedstrijden zodat de tweede editie net zo’n groot succes wordt als vorig jaar.

 

Auteur: Ingrid Legters
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud