Zwem4daagse in herfstvakantie groot succes

Zwem4daagse in herfstvakantie groot succes

Van 18 tot 21 oktober werd in Zwembad Brilmansdennen te Losser  in de ochtend en avond uren de zwem4daagse gehouden. Het grote succes werd vergroot in de avond uren bij donker kwamen sfeerverlichting pas goed tot uiting.

Lachend gezicht

Van 18 tot 21 oktober werd in Zwembad Brilmansdennen te Losser in de ochtend en avonduren de zwem 4daagse gehouden. Het grote succes werd vergroot in de avonduren bij donker kwamen sfeerverlichting pas goed tot uiting. Bij het zwemmen van 250 of 500 meter werd met een lachend gezicht afgewerkt.

Dan naar de glijbaan en het springkussen dat binnen was opgesteld. Elke avond werd er veel gebruikt gemaakt van het randgebeuren zoals,stuivers opduiken met 3 extra prijzen, ook de Aqua avond in het warme bad trok veel belangstelling maar de drukste avond was toch wel het duiken met perslucht er zat een lange rij te wachten op de beurt. Vrijdag werden de medailles uitgereikt opmerkelijk was de jongste deelnemer Dan Zwiers 4 jaar oud, in bezit van A en B zwemdiploma en ook rustig met duikfles op de rug tijdens duiken met perslucht.

Gratis lot

Iedere deelnemer ontving elke dag een gratis lot dat elke avond aan einde van de dag werden uitgeloot. De sponsoren zorgden voor de prijzen Zwembad Brilmansdennen, Olympic gym sportschool en neep haircomplete en Jumbo losser zorgde voor versnapering en dorstlesser elke dag. Brit Dijkstra had de mooiste kleur tekening en de oudste deelnemer 75 jaar oud was de Hr.Henk Mengerink.Ook was er nog Mvr.van Os Kok die voor 40 keer meedeed aan KNZB zwem4daagse. Na uitreiking van bloemen en geschenken werd nog volop genoten van wafels die in de hal van het zwembad werden gebakken. Volgend jaar is het evenement ook weer in de herfst vakantie.
De organisatie was in handen van Zwembad Brilmansdennen En Zwemclub Losser.

 

Auteur: Ingrid Legters
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud