Plaats voor figuranten "Het huwelijk van de dochter van de Schout"

Plaats voor figuranten "Het huwelijk van de dochter van de Schout"

Zaterdag 15 augustus, aanvang 20.00 uur, is het weer zover. De groep “Door Losser voor Losser” voert het stuk “Het huwelijk van de dochter van de Schout” op. Net als de voorgaande jaren speelt het stuk zich af in de 17e eeuw rond de “Oude Toren” in Losser.

Gerard Beuvink en Sietse SmitGerard Beuvink heeft de regie en speelt zelf ook mee. “Ik heb er weer zin in. Het is de voorgaande jaren ook zo’n geweldig succes geweest. En het is fijn om te werken met de plaatselijke mensen die er ook altijd veel lol aan beleven” aldus Gerard Beuvink.

Sietse Smit is dit jaar verantwoordelijk voor de teksten. Het zal weer een spektakel worden. Komt Grauw de Gebochelde weer in beeld? Zijn de Ridders van Friesland weer aanwezig?

Figuranten.

Er zijn veel figuranten die, net als vorig jaar, meedoen in het stuk. Toch wil de organisatie dit jaar weer mensen de gelegenheid geven om mee te doen. Het kan een figurantenrol zijn maar ook een –beperkt- acteren. Wie weet schuilt er in jou een adellijke dame of heer, of een kiepenkerl. Wij zorgen voor de kleding.

Aanmelden.

Wie mee wil doen kan zich, het liefst per mail, opgeven bij Sietse Smit. . Per telefoon mag ook 0634 021 699.

Voorlichting.

Zaterdag 4 juli vindt er om 14.30 uur een voorlichting plaats over het stuk in de oefenruimte van de Rommelpot in de Oude Martinusschool aan de Enschedesestraat.

Auteur: Peter Langela
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud