Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dinkelboys Veteranentoernooi 2024

15 juni 2024
Dinkelboys 2024

Wie wint de Dick en Doof-bokaal?

Aan de formule is niets veranderd. Dat hoeft ook niet volgens de organiserende Dinkelboys, die zit ijzersterk in elkaar. Voetbal en plezier omarmen elkaar weer op zaterdag 15 juni tijdens het traditionele veteranentoernooi op de velden rond het voormalig clubgebouw van AJC’96.

De combinatie van een heren- en vrouwentoernooi bleek ook tijdens de laatste editie weer een schot in de roos. Bij de mannen verdedigt Arminia Appelhülsen de fel begeerde Dick en Doof-bokaal, bij de vrouwen is het team van Fortuna Beesten die de Betty Boop-trofee koste wat kost in het bezit wil houden. Of dat lukt is zaterdag vanaf 11 uur te zien

In totaal nemen maar liefst 24 teams deel aan het internationale voerbalevenement. De Duitse teams komen onder meer uit de omgeving van Paderborn en Dortmund. Twaalf scheidsrechters, waarvan vier van over de grens, proberen de wedstrijden in de juiste banen te leiden. Ook wordt er zaterdag vanaf 11 meter gestreden om de penalty-bokaal. Tevens wacht voor het sportiefste team de Fairplay.

Het zogenaamde gezelligheidstoernooi start met een gezamenlijk ontbijt vanaf 9.30 uur, de wedstrijden beginnen om 11.00 uur en finale staat ’s middags gepland rond de klok van 16.00 uur. Daarna is er een ‘gemutlich’ samenzijn met medewerking van een deejay. Uiteraard volgt er ook een liveoptreden van een lokale artiest. Voor de inwendige mens is er een foodtruck aanwezig.

Het is de laatste keer dat De Dinkelboys, voorheen de veteranen van AJC’96, voor de organisatie tekent. Volgend jaar gaat het veteranen toernooi verder onder de vlag van SV Losser.

Gegevens

Datum:
15 juni 2024

Organisator

De Dinkelboys
Bekijk de site van Organisator
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud