Succesvolle looptrainersdag Iphitos

Reanimatie op pop

Afgelopen weekend werd de jaarlijkse Looptrainersdag van Iphitos gehouden. Een dag als waardering voor de inzet van de looptrainers om de diverse groepen een aantal keren in de week te trainen. Het is toch altijd lastig voldoende vrijwilligers te vinden om de club draaiende te houden; waardering van vrijwilligers blijft aandacht houden binnen Iphitos.

Vast onderdeel van deze dag is een korte herhaling van reanimatie en AED gebruik. Gelukkig nog nooit toegepast tijdens een evenement of training, maar heel belangrijk om te kunnen handelen wanneer dit toch nodig is.

Na dit serieuze onderdeel fietsten verschillende groepen een puzzeltocht rond Losser, waarbij door middel van het juiste antwoord de kortste route naar het volgende punt gefietst moest worden. Gelukkig werden de meeste vragen goed beantwoord en was iedereen op tijd terug voor een drankje en een spel op de MAN-accommodatie. De hoofdprijs was het volgend jaar organiseren van deze dag. De geslaagde dag met fantastisch weer werd afgesloten met een buffet.

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud