Steenfabriek de Werklust zoekt vrijwilligers

Steenfabriek de Werklust is voortdurend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om hun team te versterken. Dit historische museum biedt een unieke ervaring voor bezoekers en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Er zijn diverse functies beschikbaar, waaronder gastvrouw/gastheer, onderhoudsmedewerker, gids voor rondleidingen, en machinist.

Het aanbod

Vrijwilligerswerk bij Steenfabriek de Werklust betekent werken in een van de leukste musea van Losser. De sfeer is goed en je werkt samen met een gemotiveerd team van vrijwilligers. Het werk is afwisselend en je komt in contact met bezoekers die op vakantie zijn en een leuk dagje uit willen beleven. Jouw ideeën en suggesties worden gewaardeerd en het bestuur kijkt wat ermee gedaan kan worden.

Daarnaast ben je als vrijwilliger verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen. Het museum is geopend van april tot en met oktober op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.30 tot 17.00 uur. Hoe vaak je wil komen, bepaal je zelf: één keer per maand, eens in de twee weken of één dag per week, alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat het museum op je kan rekenen, zodat bezoekers niet voor een dichte deur komen te staan.

Belangstelling?

Geïnteresseerden kunnen langskomen op vrijdag 13 september tussen 15.00 en 19.00 uur om kennis te maken en meer informatie te krijgen. Voor vragen of aanmeldingen kun je ook een e-mail sturen naar .

Voor meer informatie, kun je contact opnemen via telefoonnummer 06-22172649 of 053-5361329.

Steenfabriek de Werklust hoopt snel nieuwe enthousiaste vrijwilligers te verwelkomen om samen een bijdrage te leveren aan dit bijzondere stukje historie in Losser.

Geplaatst in: Nieuws
Peter Langela
AUTEUR

Peter Langela

Ik woon in Losser, samen met mijn vrouw Karin en onze hond Tara. Mijn hobbies zijn koken (vegan), wandelen, reizen en technologie. Ik ben bezig met het schrijven van een kookboek over plantaardig koken. Naast het ondernemerschap werk ik als business developer en start-up coach voor Universiteit Twente, Novel-T en imec.istart.nl. Voor Hallo Losser ben ik bestuurslid en nieuwsredacteur.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud