PC-wijzer bestaat al weer 10 jaar

Op 17 januari 2014 besloot Ferdi ( Fadi voor zijn vrienden) een eigen computerzaak te starten in het perceel Gronausestraat 48 in Losser. En nu na 10 jaar kijkt de sympathieke in Syrië geboren Ferdi met trots naar zijn uitstekend lopende winkel, de PC wijzer.

Inmiddels 25 jaar in Nederland

Na zijn komst naar Nederland volgde Ferdi een ICT opleiding aan de Saxion Hogeschool in Enschede en besloot na diverse stages in Losser een winkel te openen. Hier verkoopt hij diverse soorten computers, telefoons en repareert ze ook.

Losser is kleinschalig en gemoedelijk

Ferdi: “Ik heb bewust voor een dorp gekozen omdat ik niet van de grote stressvolle steden houd. Bovendien denk ik dat in me beter thuis voel in een dorp. De mond op mond reclame komt hier veel beter tot zijn recht en het contact met mijn klanten is dan ook heel prettig, zeker ook omdat ik in Losser woon”.

Ambities

Ferdi: “Ik zou graag verhuizen naar een grotere winkel en een groter pand. Dan zou ik met mijn plannen in de toekomst nog beter uit de voeten kunnen. Maar ook in Losser is dat een moeilijk  verhaal. Maar we blijven hoopvol. Desalniettemin ben ik blij met mijn winkel en wil ik al mijn klanten danken voor het vertrouwen dat men in mij heeft. Het geeft mij een heel goed gevoel”.

Ferdi is sinds kort ook officiële dealer van KPN en Odido en verkoopt behalve telefoons ook bijbehorende accessoires.

Feestelijk gebeuren op woensdag 17 januari 2024

Ferdi heet iedereen van harte welkom om op 17 januari  een kijkje te komen nemen in zijn winkel. Ter gelegenheid van zijn 10-jarig bestaan worden de bezoekers verrast met koffie en een feestelijke lekkernij.

De winkel is geopend tussen 10.00 – 18.00 uur aan de Gronausestraat 48 in Losser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud