Ontroering en blijdschap bij Turbo Smiles

Wat was het een indrukwekkend plaatje. Ongeveer 60 sportauto’s en exclusieve oldtimers stonden zondagmorgen klaar op het parkeerterrein van de steenfabriek in Losser voor de Turbo Smiles.

Glimlach van een kind is onbetaalbaar

De reden van zoveel bekijks was een bijzonder initiatief van het team Turbo Smiles. Kinderen tot 12 jaar uit Losser, die een ware uitdaging hebben in hun leven, werden door de prachtige auto’s getrakteerd op een spectaculaire rondrit door de gemeente Losser.

Chauffeurs lieten menig traantje
Het was een onvergetelijke ervaring voor deze speciale groep kinderen om in deze luxe auto’s mee te mogen rijden. Zoveel vreugde en blijdschap bij de kinderen liet ook de chauffeurs niet onberoerd.

Aansluitend op de toertocht

Na de rit werden de kinderen, samen met hun gezinnen als hoofdgasten op het terrein van de steenfabriek ontvangen en werden ze getrakteerd op een gevarieerd programma , waarbij een hapjes en een drankjes niet ontbraken.

Complimenten voor Xander Schurink, Mariola Dieperink, Bianca Damer, Ruben Scheffer en Karen Heitbaum voor hun tomeloze inzet.

Foto’s zijn gemaakt door Ronald Kamphuis (dank)     Filmbeelden van Henk Koning.

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud