Jeu de boules baan “t Zijland feestelijk geopend

Eindelijk was het dan zover. De prachtige Jeu de boules baan nabij appartementen complex ’t Zijland is vrijdagmiddag officieel geopend. Een bekroning van een mooi initiatief om de sociale leefomgeving te versterken en ver eenzaamheid tegen te gaan.

Initiatiefnemer Hans den Ouden is dan ook uitermate content met het resultaat.

Hans: “ Twee jaar geleden heb ik een plan geopperd om in een onze leefomgeving een Jeu de boules aan te leggen. Het plan werd ondersteund door de dorpsraad van Losser, de Regiobank en de gemeente. Voorwaarde was wel dat het de steun van de omwonenden moesten krijgen en dat  we een deel van de kosten via een sponsoractie zelf bijeen moesten brengen. Uiteindelijk is alles gelukt en zijn we ontzettend blij met het behaalde resultaat”.

Inmiddels bestaat het ledental van de club uit 39 personen en is het plezier om te spelen, te lachen en te genieten volop aanwezig, want dat was uiteindelijk de intentie. Een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud.

 

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud