Ferdi de Boer heeft er weer zin in….

Oldenhove_tuinfeest_sept24_Twentse_Toppers

De Brueghelklanken zijn nog maar net verstomd. Voor de bewoners van Maartens-Stede en Oldenhove houdt het echtpaar de Boer de schwung er echter goed in. Ferdi en echtgenote Tiny vonden het eigenlijk wel weer tijd voor een feestmiddag. Zeker nu de zomer op z’n eind loopt, bood afgelopen zaterdag 7 september nog een prachtige gelegenheid om hun befaamde “goede doelen pot” nog maar eens aan te spreken.

Oldenhove_tuinfeest_sept24_Twentse_Toppers_stoelen

Twentse Toppers
Met een uitgebreid optreden van de befaamde “Twentse Toppers” komt de feeststemming er snel in. De 3 heren, landelijk volop bekend, vermaken het publiek in de tuin en op de omliggende balkons op voortreffelijke wijze Zelfs de polonaise ontbrak niet. Deze editie is zelfs zo zonovergoten, dat een deel van de in totaal ongeveer 15 vrijwilligers voortdurend met zonnecrème in de weer moesten. Mede door het mooie weer en de hoge temperatuur is de koffie even overgeslagen. In plaats hiervan is er ruim voldoende frisdrank voor bezoekers en bewoners. Om het maar even compleet te maken is er, in lijn van de traditie, ook weer cake-gebak geserveerd. Zelfs aan ijs ontbrak het de gasten niet. Al met al heeft ook nu weer hun “goede doelen pot” bewezen van onschatbare waarde te zijn bij het organiseren van benefiet feesten voor speciale groepen.

Oldenhove_tuinfeest_sept24_Twentse_Toppers_polonaise

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud