Boerenmarkt zaterdag weer druk bezocht

Het weer zat weer mee en de aangekondigde muziek en Johma proeverij deden veel mensen besluiten om toch maar eens een kijkje te nemen op de traditionele Boerenmarkt

Johma Schalenevenement was een geslaagd experiment

Het was een drukte van belang toen de burgemeester van Losser uit de Johma commercials alle aanwezigen welkom heette in de feesttenten van Johma op het Raadhuis plein. Alle bezoekers werden in de gelegenheid gesteld om de vijf nieuwe salades van Johma te proeven.

En de salade die het meest werd gegeten werd tot winnaar uitgeroepen. En zo kon de lokale bevolking van Losser bepalen welke salade met de hoogste eer ging strijken. En het werd “Vlammetje”, een pittig exemplaar dat komend voorjaar in de schappen zal liggen.

Mooi herfstweer zorgde voor volle terrassen

Ook de Losserse horeca mocht niet klagen. Het aangename weer zorgde voor voldoende klandizie, te meer door de prima muzikale bijdragen van de muziekschool uit Gronau en de Bigband Losser.

En de aanwezige standhouders profiteerden natuurlijk mee.

De volgende Boerenmarkt staat gepland op zaterdag 26 oktober en staat in het teken van Halloween.

 

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud