Zaterdag weer Boerenmarkt met de mooiste woontrends

Zaterdag weer Boerenmarkt met de mooiste woontrends

Dag zomer, hallo herfst! Redenen genoeg om de start van dit prachtige jaargetijde op een stijlvolle manier te vieren. De Losserse streekproductenmarkt van zaterdag 30 september staat compleet in het teken wonen & styling. De woon- en interieurspecialisten uit ons gezellige dorp showen de laatste woontrends. Kramen met mooie en lekkere producten uit de omgeving zijn zoals altijd weer van de partij.

Herfst, haal de gezelligheid in huis. Warme tinten, mooie accessoires en veel comfort, is dat wat je wilt. Kom op de boerenmarkt alles te weten over het stijlvol inrichten van je interieur, de nieuwste trends voor wand-, raam- en vloerbekleding. En wanneer je besluit je huis te verkopen, dan kun je zaterdag prima in het centrum van Losser terecht voor verkoopadvies van de makelaar,  de hypotheekadviseur en de notaris. Van A tot en met Z: geen onderwerp blijft onbesproken. Er zijn zelfs leuke prijzen te winnen bij de Wonen & Stylingquiz.

Muziek, ballonnen en een vliegend tapijt

Gezelligheid voor iedereen. Dat zit in Losser komende zaterdag wel snor. Ballonnenman Gerrit draait de meest kleurrijke ballonnen voor de kleintjes in elkaar en vermaakt daarmee ook hun ouders of opa en oma.

 

 En Sheik Alachamalachama is op zoek naar zijn gestolen haremvrouw, die zijn sluwe meesterknecht Cheb Kebab verkocht heeft. De sheik maakt er een feestje van. Misschien mag je wel mee op zijn vliegend tapijt.

Volop muziek op de Boerenmarkt

De Great Borrelnootjes zorgen voor het muzikale noot. Met gitaar en contrabas brengen ze er de sfeer goed in.

En wat te denken van de band Easy DC, een Nederlands/Duitse samenwerking van de Gronause muziekschool onder leiding van Pim Weierink. Prachtige rockclassics passeren de revue. De band is te bewonderen op de Brink.

Heerlijke en originele producten

 

Herfst, de streekproductenmarkt staat er bol van. Oude bekende en ook nieuwe deelnemers dienen zich maandelijks aan. Zo ook deze zaterdag. Pompoenen en andere groenten en fruit zijn geoogst en verwerkt in zoveel producten die ter plekke aangeboden worden. Sierraden, bloemstukken, cadeau ideeën, voldoende te zien en voldoende te beleven. Tussendoor heerlijk lunchen of een lekker Herfstbokje na afloop bij een van de gezellige Losserse horecagelegenheden maakt een bezoek aan Losser komende zaterdag meer dan waard.

Waar en wanneer?  Zaterdag 30 september: 10.00 – 16.00 uur in het centrum van Losser.

 

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud