Bouwen aan De Lutte  

Bouwen aan De Lutte  

In het kader van het project “Bouwen aan De Lutte” heeft de eerste inloopavond voor bewoners aan de Postweg plaatsgevonden, de voorlopige planning van de werkzaamheden is in hoofdlijnen klaar en vanaf eind maart zitten omgevingsmanager Mariëlle Schrijver elke dinsdagochtend in Erve Boerrigter.

Een boeiende inloopavond

Op dinsdag 21 februari vond de eerste inloopavond voor de bewoners van de Postweg plaats. Het was een boeiende avond. Om het grote schetsontwerp heen werd er met bevlogenheid gesproken over de ideeën voor de Postweg. De volgende stap is voor Bouwteam De Lutte. Zij gaan kijken hoe ze de opmerkingen en ideeën een plek kunnen geven in het ontwerp.

Dé planning

Waar iedereen behoefte aan heeft: de planning van de werkzaamheden. Tijdens de infomarkt op 26 januari is deze gedeeltelijk al gepresenteerd. Nu is de planning ook verwerkt in een overzichtelijke kaart. Deze is te bekijken op debouw.app/projects/bouwen-aan-de-lutte.

Elke dinsdagochtend inloopmoment

Vanaf dinsdag 21 maart zit omgevingsmanager Mariëlle Schrijver elke dinsdagochtend van 09.00-11.30 uur in de hal van Erve Boerrigter. Iedereen met vragen, opmerkingen of interesse kan langskomen. Voel je welkom!

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, De Lutte, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud