Nog kaarten beschikbaar voor de Rommelpot “Baby op Bestelling”

Nog kaarten beschikbaar voor de Rommelpot “Baby op Bestelling”

Zaterdagavond ging bij de Rommelpot “Baby op Bestelling” met succes in première. In de muziekschool konden 200 toeschouwers genieten van de voorstelling. In de Wegwijzer “slechts” 100. De voorstelling was uitverkocht maar door corona zijn er afzeggingen. Voor de komende voorstellingen op zondag 16 oktober (matinee), vrijdag 21 oktober en zaterdag 22 oktober zijn dus nog kaarten beschikbaar. Kaartverkoop kan telefonisch via Jan Peters 053-5360769 of Els Kwakman 06-41193940. 

Baby op bestelling

Peter is een student die het prachtig voor elkaar heeft. Want wat kan je je als student meer wensen dan dat alles door je oom wordt geregeld? Het collegegeld, een goed kosthuis en nog een flinke toelage voor je natje en je droogje. Hij heeft een echte suikeroom. Dat is althans de mening van Joost. Hij is de vriend en studiegenoot van Peter. Maar als op een dag de oom van Peter op bezoek komt, raakt Peter volledig in paniek. Want om zijn toelages flink te verhogen heeft hij zijn oom geschreven dat hij ging trouwen. En toen dat hem gemakkelijk lukte, ook nog dat er een baby wordt verwacht. Zijn toelage steeg flink. Maar nu komt zijn oom op bezoek en zal hij moeten zorgen dat hij echt een vrouw heeft die een kind verwacht. “Baby op bestelling” is een stuk vol humor en hilariteit, waarin ook verschillende andere karakters hun opwachting zullen maken.

Ook nieuw talent

“Baby op bestelling” wordt gespeeld door een mix van vertrouwde en bekende gezichten van de Rommelpot, met een aantal nieuwe leden. Door deze combinatie krijgt nieuw talent de kans, zij zijn immers de toekomst van de vereniging. Daarnaast is het ook mooi om te zien hoe jong en oud van en met elkaar kan leren en zo een hechte groep vormen.

Auteur: Theo Kip
Geplaatst in: Archief, Evenementen, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud