Rabobank vanaf maandag 22 maart weer open

Rabobank vanaf maandag 22 maart weer open

Vanaf 22 maart is de Rabobank in Losser weer open. Hierdoor zijn zowel de geldautomaat, de stortautomaat als de muntrolautomaat binnen weer bereikbaar van 13.30 tot 17.00 uur. Bijgaand de brief die de klanten van de Rabobank medio deze week ontvingen.

Beste ……,

Zoals u wellicht weet, is de geldautomaat aan de buitenzijde van het Rabobank kantoor in Losser vorige week verwijderd. Normaal gesproken hadden wij u hier vanzelfsprekend over geïnformeerd voordat de automaat verwijderd werd. 

Geldmaat* coördineert de planning op het plaatsen en verwijderen van automaten. Afgelopen weken zijn we met Geldmaat in gesprek geweest om de door Geldmaat aangekondigde verwijdering uit te stellen. Dit was helaas niet mogelijk, omdat Geldmaat de automaten van Rabobank hergebruikt om te waarborgen dat uiterlijk 1 juli 2021 overal contant geld beschikbaar is, onafhankelijk van bankkantoren. Vervolgens hebben we alternatieven aangedragen, die helaas niet uitvoerbaar bleken. Wij betreuren het zeer dat wij u hierdoor nu laat informeren over het verwijderen van de geldautomaat. Onze excuses hiervoor!

Opening kantoor Losser

Vanwege corona is ons kantoor in Losser op dit moment tijdelijk gesloten, waardoor u ook niet bij de automaat binnen in het kantoor terecht kunt. Deze vervelende samenloop van omstandigheden zorgt ervoor dat onze dienstverlening in Losser op dit moment niet op het niveau ligt dat u van ons gewend bent. Omdat andere onderzochte alternatieven niet uitvoerbaar bleken, hebben we besloten om het Rabobank kantoor in Losser vanaf maandag 22 maart 2021 weer te openen op aangepaste openingstijden. Uiteraard nemen wij op dit kantoor alle benodigde coronamaatregelen in acht. Op deze manier zijn zowel de geldautomaat, de stortautomaat als de muntrolautomaat binnen weer bereikbaar van 13.30 tot 17.00 uur. Wij verwelkomen u graag weer in Losser!

Overige alternatieven

U vindt inmiddels een Geldmaat automaat in de Albert Heijn aan de Langenkamp en in de Bruna vestiging aan De Brink. In overleg met de gemeente Losser is ook een Geldmaat buitenlocatie in voorbereiding voor zowel opnemen als storten. Naar verwachting wordt de plaatsing van deze buitenautomaat over enkele maanden gerealiseerd in het centrum van Losser. Voor het exacte moment van opening en een overzicht van alle geldautomaten verwijzen we u naar de locatiewijzer van Geldmaat.

Voor de volledigheid attenderen wij u nog op alternatieven binnen de gemeente Losser waar u ook buiten winkeltijden terecht kunt. De automaten in De Lutte (Dorpsstraat 1) en Overdinkel (Hoofdstraat 142) zijn geopend tussen 7.00 en 23.00 uur.

*Geldmaat

De drie grootste Nederlandse banken werken sinds enige tijd samen onder het label Geldmaat aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten. Geldmaat zorgt ervoor dat contant geld beschikbaar blijft, nu en in de toekomst.

We rekenen er op u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,  

Richard de Way

Directievoorzitter Rabobank Twente Oost

Auteur: Theo Kip
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud