Groots onthaal Sinterklaas in Losser

Groots onthaal Sinterklaas in Losser

Wat een geweldig kinderfeest was het zaterdagmiddag in het centrum van Losser. Want Sinterklaas was er echt. Vergezeld van zo’n 30 Pieten maakte hij een rondgang in het dorp

Geweldige sfeer

Talloze kinderen, vergezeld van vaders, moeders, opa’s en oma’s genoten volop van het feit dat Sinterklaas ondanks alle coronaperikelen  toch naar Losser was gekomen. Het Centrum Management had er voor gezorgd dat het Raadhuisplein werd gevuld met leuke attracties. Zo was er door Cars and Stars een kindercircuitje opgebouwd, waar kinderen gratis konden rondrijden in elektrische autootjes en was er door Bonanza  verhuur een heuse draaimolen neergezet.

Pieten zorgden ook voor  muziek en vermaak

Er waren zelfs muziekpieten aanwezig die de mooiste Sinterklaasliedjes speelden en zelfs waren er Pieten die kunstjes op het slappe koord lieten zien.  En Sinterklaas vond het allemaal prachtig, zeker toen AGVL een heuse “pietendans” voor het Lossers Hoes opvoerde.

De organisatie kan dan ook terugkijken op een zeer geslaagde middag.  En de aanwezige Boa’s Hidde en Danielle  hadden een rustig middagje en deelden zelfs mee in de feestvreugde.

En Sinterklaas? Die logeert tot 5 december in de Sinterklaasbungalow in de tuin van Oldenhove en Maartens-Stede.

 

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud