Boergondische fietstocht : Route om te watertanden

Boergondische fietstocht : Route om te watertanden

Vanaf 18 augustus kunnen liefhebbers elke woensdag t/m zaterdag er voor deze Boergondische fietsbelevenis op uit trekken in de Schatkamer van Twente. Geniet samen met je partner, familie, buren, vrienden en/of vriendinnen van de prachtige landelijke omgeving en heerlijke lekkernijen.

Culinair genieten en ontspannen fietsen

Culinair genieten en ontspannen fietsen, een geslaagde combinatie die mogelijk is in de Schatkamer van Twente! Onderweg is er genoeg te ontdekken en te proeven en neem je o.a. rustpauzes bij klompenmakerij Koop, ijsboerderij ’t Loaboerke, boerderijwinkel de Veldmaat en fruitboerderij ’t Duvelshofke en als afsluiter genieten van een hapje en drankje op het terras bij ’t Kruisselt. Zo kun je de inspanning perfect combineren met ontspanning!

30 km door buitengebied van De Lutte en Losser

De afstand van deze route is ca. 30 kilometer en laat je kennismaken met het Boergondische buitengebied van De Lutte en Losser. Geniet van de prachtige natuur, bosrijke omgeving en natuurlijk de mooie en bijzondere plekjes om even te pauzeren. Deze route wordt aangeboden door Tourist info De Lutte-Losser en Hotel ’t Kruisselt.

Hoe deelnemen?

Om te kunnen deelnemen aan de Boergondische fietstocht kun je de route met bijbehorende consumptiebonnen kopen in het toeristisch kantoor in De Lutte aan de Plechelmusstraat 14.

Voor een route met consumptiebonnen betaal je €17,50 p.p.

  • De route is beschikbaar van woensdag t/m zaterdag
  • Starten kan tussen 09.00 en 12.00 uur.
  • Graag vooraf reserveren.

Meer informatie

Via Tourist Info De Lutte-Losser 0541-551160 · www.visitdeluttelosser.nl of per mail

 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud