Wilde achtervolging door gemeente Losser

Wilde achtervolging door gemeente Losser

In de nacht van maandag op dinsdag heeft rond middernacht een wilde achtervolging plaatsgevonden door de gemeente Losser..

Duitse auto achtervolgd
De politie gaf in Overdinkel een Mercedes met Duits kenteken een stopteken omdat ze de auto wilden controleren. Toen ze het stopbord aanzetten, gaf de bestuurder extra gas in plaats van te stoppen. De bestuurder vervolgde met hoge snelheid zijn weg richting Losser, De Lutte en Beuningen. De achtervolging eindigde in een weiland aan de Punthuizerweg in Beuningen. De Mercedes kon daar de bocht niet halen en belande in een weiland en zette zijn weg voort. Echter zat er tussen de twee weilanden een sloot waarop de bestuurder en bijrijder het voertuig al rennend hebben verlaten. Een politiewagen is voor dat weiland in de sloot beland. 

Verdachten aangehouden

Een verdachte kon door de politie snel worden opgepakt. Een andere verdachte is door een politiehond enige tijd later gevonden. Beide verdachte zijn naar het arrestantencomplex in Borne gebracht. Onderzoek wees uit dat de verdachte(n) drugs bij zich hadden.

De twee agenten die in de sloot zijn beland, mankeerden niets. .

Een sleper heeft het politievoertuig uit de sloot gehaald en afgesleept. De Mercedes is door een trekker uit de sloot gehaald en door de sleper afgevoerd.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud