Tovertocht voor kinderen in De Lutte

Tovertocht voor kinderen in De Lutte

Met de tovertocht voor kinderen over landgoed Egheria biedt Pannenkoekhoes de Stroper samen met Natuurmonumenten een nieuwe buitenactiviteit aan. 

Toveren voor een diploma

Kleine tovenaars in spé kunnen zich melden bij De Stroper en lenen een rugzak met attributen en natuurlijk een toverketel. Met een heuse toverhoed op kan de tocht beginnen. Onderweg vullen ze de ketel met ingrediënten voor een heerlijke heksensoep, maken ze een bezem om mee te vliegen en ontmoeten ze vast kleine bosbewoners zoals mieren en muizen. Op erve Middelkamp kan er pauze ingelast worden tussen de kakelende kipjes. Door het bos gaat de weg weer terug naar de Stroper. Bij aankomst bij de Stroper krijgen kinderen een toverdiploma, de toverhoed mogen ze houden!

Informatie

Van dinsdag tot en met zondag van 10 tot 17.00 uur kan de tovertocht gelopen worden. De Stroper heeft een rugzak met attributen en een toverketel te leen. Na afloop krijgen de kinderen de toverhoed, een toverdiploma, een kinderpannenkoek, ranja en kinderijs.

De route is ongeveer 2 kilometer en zeer geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Met anderhalf uur ben je weer terug bij het startpunt. Het is handig om stevige schoenen aan te trekken en kleding die vies mag worden.

Kinderen betalen € 11.50 als ze lid zijn van Oerrr of Natuurmonumenten. Eten en drinken inbegrepen.

Niet-leden betalen € 14.50, eten en drinken inbegrepen.

Volwassenen lopen gratis mee.

Foto’s zijn van Sabine Peters

                       

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud