Roy Huttenhuis promoveert bij A.V. Iphitos

Roy Huttenhuis promoveert bij A.V. Iphitos

Roy Huttenhuis, loper bij hardloopgroep ‘de Roadrunners’ in Losser, gaat de overstap maken naar de reguliere groep van A.V. Iphitos. Hij heeft hier jaren over gedroomd en zijn wens gaat eindelijk in vervulling.

Roy maakt overstap

Na jarenlang getraind te hebben bij de G-groep is Roy klaar om de overstap te maken. Roy is een echte doorzetter en traint meerdere keren per week. Door zijn grote inzet is hij ondertussen in staat om bijna 20 km hard te lopen. Een fantastische prestatie die hij heeft kunnen neerzetten door onder andere zijn goede begeleider Wim Delmte. Wim is loopmaatje bij de Roadrunners en heeft jarenlang, met veel enthousiasme, de deelnemers van de Roadrunners begeleid. Samen trainen op donderdag, extra individuele trainingen, meegaan als loopmaatje met wedstrijden. Niets was Wim te veel. Roy en Wim zijn ondertussen een onafscheidelijk duo en Wim blijft Roy dan ook ondersteunen en begeleiden tijdens de trainingen bij de reguliere groep. De lopers en loopmaatjes van de Roadrunners wensen Roy heel veel succes bij zijn overstap en willen Wim nogmaals hartelijk danken voor zijn inzet tijdens alle trainingen en activiteiten rondom. We zullen jullie missen!

Roadrunners

De Roadrunners is een hardloopgroep voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De deelnemers worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers, de loopmaatjes. Lijkt het jou ook leuk om mee te lopen als deelnemer of loopmaatje? Neem dan een kijkje op onze website https://www.iphitos.nl

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud