Revenge Overdinkel blij met subsidie

Revenge Overdinkel blij met subsidie

Jacqueline Visser, oprichtster en trainster van de Twirlgroep Revenge Overdinkel schreef het volgende op de facebookpagina van Revenge: “Hoeraaaaaaaaaaa!!! Geweldig nieuws ontvangen. Het Ketelhuisfonds heeft besloten onze ingediende aanvraag te honoreren. Ze gaan de kosten van de sportspiegel, sportmicrofoon, een gedeelte van onze wedstrijdkleding en nieuwe dans T-shirts voor de kinderen financieren. Dat is toch geweldig!”

Stichting de Kringloop

De Kringloop, 1200 m2, is gevestigd in het monumentale Ketelhuis, heeft een unieke uitstraling en werkt voor lokale goede doelen. De Kringloop in het Ketelhuis is een geweldig mooie en grote kringloopwinkel op een prachtige locatie. De Pol 43 Losser. Men werkt met 45 vrijwilligers en de meeropbrengst gaat naar lokale goede doelen. U kunt uw tweedehandsspullen en kleding brengen of ze worden gratis bij u opgehaald, binnen een straal van 15 km. Aan welke goede doelen gesponsord wordt kunt u lezen op http://www.stichtingdekringloop.nl/ De Kringloop is ongeveer 7 jaar geleden opgericht door Jeannet Kuyt-Huisintveld. Zij en haar man Jeroen hebben een dagtaak om de zaken binnen dit grote warenhuis, waar alles op het gebied van Non-Food verkocht wordt, draaiende te houden. Uiteraard bijgestaan door alle vrijwilligers. Zonder vrijwilligers is dit niet mogelijk. In deze tijd van duurzaamheid is het uiteraard van het grootste belang dat goederen een tweede kans krijgen. Een tweede kans en een opbrengst die ten goede komt aan het Losserse verenigingsleven.

Revenge

Jacqueline Visser zorgt samen met Wendy Verwer dat de Twirlgroep getraind wordt. Dat doen ze zo professioneel dat ze bij landelijke wedstrijden regelmatig in de prijzen vallen. Vorig jaar september bestond Revenge 25 jaar en vierden dat uitgebreid in ’t Trefhuus in Overdinkel. Jacqueline zegt: “We zijn door Jos in ’t Veld op het idee gebracht om voor onze Twirlgroep subsidie aan te vragen bij de Kringloop in Losser. We hebben een begroting gemaakt over de middelen en kleding die we graag zouden willen aanschaffen. Een grote wens was al langer een sportmicrofoon. Wendy en ik zijn na de trainingen schor van het instrueren. Ook is het ontzettend handig om een verrijdbare spiegel te hebben. Dan kun je de kinderen beter instrueren over hun danspasjes en hun houding. Overigens deze spiegel komt in ’t Trefhuus te staan en mag vrij gebruikt worden door andere groepen, zoals bijvoorbeeld de dansclub. We zijn verschrikkelijk blij met deze subsidie. Toen ik het bericht kreeg kon ik het eigenlijk niet geloven. We generen zelf nauwelijks geld. De contributie bij ons is slechts 10 euro per maand. Fijn dat er in Losser instellingen zijn die op deze manier meewerken aan de leefbaarheid bij de verenigingen.”

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud