Nieuws & Agenda

Prima prestaties van Iphitos jeugd bij crosscompetitie

Op zondag 19 januari veroverde de Iphitos jeugd een 5-tal podium plekken in het eindklassement van de Twentse cross competitie (TCC). Een fantastische prestatie van onze jeugdige atleten.  De TCC bestaat uit 6 hardloopwedstrijden op onverharde weg, met de eerste wedstrijd in de Losserse Zandbergen en de laatste op het Hulsbeek in Oldenzaal. Elke wedstrijd zijn er punten te verdienen, die bij elkaar op worden geteld voor een plek in het eindklassement.

Bij de meisjes pupillen C (t/m 7 jaar) werd Fem van Veen eerste. Bij de meisjes pupillen B (8 jaar) won Julia Spiele een bronzen medaille en Lotte van Kempen een zilveren. Haar broer Lars van Kempen mocht bij de jongens junioren C (14-15 jaar) op de eerste plek staan, met naast hem Jerre Kwast op de derde plek.

De atleten kunnen zich deze winter nog op andere wedstrijdjes verheugen en zich gaan voorbereiden op het zomerseizoen baan-atletiek dat eind maart weer van start gaat.

We hopen dat we dan ook weer kunnen genieten van mooie wedstrijden en prestaties.