Opening huisartsenpraktijk Boermans in Overdinkel

Opening huisartsenpraktijk Boermans in Overdinkel

Zondagmiddag 11 oktober vond de opening van de huisartspraktijk van Ton Boermans plaats in Overdinkel.

Tijdelijke behuizing

De behuizing is tijdelijk. De verbouwing van het gezondheidscentrum dat in de voormalige pastorie van de protestantse kerk komt, is net begonnen. De verwachting is dat deze ruimte in het najaar van 2021 in gebruik kan worden genomen. Vanwege het feit dat Marion Boermans onlangs is overleden is de opening van deze tijdelijke plek uitgesteld. Ton Boermans vond het toch van belang dat de opening een officieel tintje kreeg. Dit ter nagedachtenis aan zijn echtgenote Marion en om de mensen in Overdinkel te laten weten dat ze de praktijk kunnen bezoeken.

Lintje doorknippen

Aan Ansjenette Hofstede, de jongere zus van Marion Boermans, was de eer om het lint door te knippen. Een lint, hoe toepasselijk voor de opening van een huisartsenpraktijk, bestond uit een lengte gaasverband. De eerste patiënt die maandag 12 oktober komt krijgt een bloemetje.

Foto

Op de foto Ton Boermans met zijn zoon Daan, die zijn beoogd opvolger is. 

Video

In onderstaande video vertellen Joyce Olde Hanter, praktijkmanager, praktijkondersteuner Somatiek en doktersassistente, en huisarts Ton Boermans over de praktijk in Overdinkel. De video is opgenomen en gemonteerd door Hennie Nijhof.

 

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Nieuws, Overdinkel
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud