Nieuwe cursus computertypen van start

Op woensdag 12 februari zal er een nieuwe cursus computertypen starten bij Stichting Fundament. De cursus wordt gegeven op woensdagmiddag van 15:45 tot 16:45 uur op het Twents Carmel College in Losser. Voor deze nieuwe cursus zijn er nog plaatsen beschikbaar.

De cursus computertypen is bedoeld voor kinderen van groep 8 van het basisonderwijs en de groepen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan blindtypen, tekstverwerken en typevaardigheid. De cursus wordt afgesloten met een officieel diploma computertypen van het CBT (Centraal Bureau Typevaardigheid).  

Kosten

De cursus bestaande uit 16 lessen van een uur. De prijs voor de cursus bedraagt € 185, – inclusief examengeld en lesmateriaal in bruikleen (gespreide betaling is mogelijk).

Mocht een kind niet slagen dan biedt Stichting Fundament de mogelijkheid het examen te herkansen tegen een lager tarief: deelname aan de laatste 6 lessen en het aansluitende examen in een volgende blok tegen alleen de examenkosten van € 28,-.

Opgeven

Voor opgave en vragen kunt u contact op nemen met Haico Muller.

Email:

Telefoon: 053-5369400

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Jeugd, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud