Kapper Herman stopt en draagt stokje over

Kapper Herman stopt en draagt stokje over

Kapper Herman Schoonhagen stopt met zijn kapsalon aan de Vicarystraat en gaat van zijn pensioen genieten. Dat wil  niet zeggen dat de salon gaat sluiten.

De zaak is per 1 juli overgenomen door Silvana Nordkamp, tot 1 juli als kapster werkzaam in de salon van Herman.

Herman: “Van 1977 tot 2012 heb ik een kapsalon gerund aan de Gronausestraat in Losser. In 1999 heb ik daarbij ook de kapsalon in het bejaardenhuis overgenomen en dat liep als een trein.  Binnen een maand had ik vier mensen in dienst. Vanaf 2012 heb ik mij gevestigd op de plek van de huidige kapsalon, die Silvana nu dus overneemt . Ik ben nu 67 en is het mooi geweest .Ik ben blij dat Silvana de zaak overneemt”.

Per 1 juli neemt Silvana Nordkamp de kapsalon van Herman over.

Silvana: “Ik ben blij met de overname. Als kind was ik al vol van het kappersvak. Als jong meisje knipte ik al mijn poppen al kaal.  Na de kappersvakschool in Enschede te hebben gevolgd heb ik hier en daar wat ervaring opgedaan tot dat Herman mij belde of ik niet bij hem wilde werken. En dat is inmiddels 21 jaar geleden. En nu ga ik zelf verder onder de naam “Sil’s Krullen Hoek” en zal ik Hermans klantenbestand overnemen en zijn adviezen ter harte nemen”.

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud