Kampeerfeestje

Kampeerfeestje

Burgemeester Cia Kroon bezocht een kampeerfeest georganiseerd door leerlingen van het Carmelcollege uit Oldenzaal. De “tijdelijke” camping is gelegen in het fraaie buitengebied van de gemeente Losser aan de weg tussen Oldenzaal en Beuningen. De familie Lenferink stelde hun tuin ter beschikking aan de 14 schoolgenoten, allemaal meiden.

Corona

Even zag het ernaar uit dat het coronavirus roet in het eten zou gooien, maar met een goed kampeerplan en een aantal afspraken kwam het toch nog goed. Uiteraard moest hiervoor in de coronatijd een vergunning aangevraagd worden en een plan hoe men met de coronamaatregelen zou omgaan. Dit plan is met de aanvraag voor de vergunning ingediend bij de gemeente en werd goedgekeurd. De meiden zijn van de afgelopen maandag 29 juni tot en met donderdag 2 juli te gast op de “camping”. Het is duidelijk te zien dat de coronamaatregelen versoepeld zijn want in juni moest iedereen anderhalve meter op afstand blijven. Per 1 juli zijn de maatregelen versoepeld.

Meidenpret

De meiden hebben ontzettend veel plezier. Doen spelletjes en maken zelf hun ontbijt. Een prachtig initiatief van zo’n groep.

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Gemeente, Jeugd, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud