Doe mee aan de TikTok boekvlogcompetitie

Doe mee aan de TikTok boekvlogcompetitie

Alle basisschoolleerlingen in de gemeente Losser opgelet: maak een boekvlog op TikTok en win een slagroomtaart voor je hele klas.

Uitdaging

Bibliotheken en scholen zijn helaas gesloten vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus. Alle leerlingen zitten thuis en zijn daar met hun schoolwerk bezig. De meeste leerlingen moeten ook iedere dag lezen! En om het lezen nog leuker te maken, daagt de Bibliotheek Losser de leerlingen van het basisonderwijs uit voor een online challenge:

De TikTok boekvlogcompetitie.

De leerlingen maken een leuke boekpromotie over een boek dat zij aan het lezen zijn of gelezen hebben. Dit mag met een ‘echt’ boek, maar dit kan ook met een e-book.  Maak van dit boek een leuke boekpromotie video plaats deze op TikTok. De bibliotheek Losser heeft een eigen TikTok account. Wanneer de kinderen een boekpromotie video plaatsen moeten zij de Bibliotheek Losser taggen met: @bibliotheeklosser. Wij gaan onder de inzendingen de leukste video’s kiezen en deze kinderen maken dan kans op een slagroomtaart die zij samen met de hele klas kunnen opeten wanneer de scholen weer open zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie over de TikTok boekvlog challange en een uitleg over de opdracht, kan je kijken op onze website: www.bibliotheeklosser.nl

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud