Camperplaats de Nijenhaer nog populairder door NKC gids

Camperplaats de Nijenhaer nog populairder door NKC gids

Camperplaats de Nijenhaer in Beuningen heeft het extra druk doordat zij opgenomen is in een inspiratiegids voor camperaars van de NKC.

Camperplaats De Nijenhaer

Sinds september 2015 zijn Mascha en Theo Frielinck begonnen met een camperplaats in Beuningen. Sindsdien zijn er veel verbeteringen en uitbreidingen uitgevoerd zoals electriciteit, Wi-Fi, lozing chemisch toilet en douche en toilet faciliteiten. Op 2 april 2017 heeft burgemeester Sijbom de camperplaats officieel geopend. Mascha Frielinck is degene die de camperplaats bestiert. Ze werkt als medium Care verpleegkundige op de Intensive Care in het MST te Enschede. Theo Frielinck heeft een melkveebedrijf met 75 koeien. Hij springt bij als Mascha afwezig is.

De leukste camperplaatsen

De NKC is een Nederlandse vereniging van camperaars. De leden konden suggesties doen wat zij de leukste camperplaatsen in de Benelux vonden. Dit resulteerde in een boekje met 77 camperplekken : 50 in Nederland, 23 in België en 4 in Luxemburg. Ze zijn verdeeld in 4 categorieën :  Bij de stad, Op het platteland, In de natuur en Aan het water. Camperplaats De Nijenhaer is opgenomen onder “Op het platteland”. Onder de wervende titel “Te midden van het boerenbuitenleven” start de beschrijving : “Het verblijf op deze vrij nieuwe camperplaats in het uiterste oosten van het land voelt als een vakantie in Italië. De camperplaats ligt in een heuvelachtig gebied bij de Austieberg, er is boerenroomijs te koop, er is een relaxruimte met een barretje. Een rondleiding over de boerderij is mogelijk en elke gast krijgt dagelijks een eitje.

Camperplaatsen en corona

Op deze camperplaats is ruimte genoeg om voldoende afstand te bewaren. Het toiletgebouw is gesloten maar de afwasplaats is te gebruiken. Alle campers hebben hun eigen toilet en die kan geleegd en gereinigd worden. 

Belangstelling is toegenomen

Door de vermelding is deze inspiratiegids is de belangstelling toegenomen en is ook nu reserveren noodzakelijk. Mascha vertelt dat de gasten komen voor de rust, de omgeving en de uitgebreide wandel en fietsmogelijkheden.

Auteur: Theo Kip
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud