Café het spoortje weer op de rails

Café het spoortje weer op de rails

Het Cafe het Spoortje An ‘n Labdiek” in Losser heeft nieuwe uitbaters

Al jaren is dit café bekend in Losser. De naam is veranderd in de loop van de jaren. Cafe Lippinkhof doet bij menige Lossenaar een glimlach op lippen toveren. Vele feesten en partijen zijn er gevierd.

Het dames team

Joost Scheffer en Marc Burink zijn de nieuwe uitbaters.Samen zetten ze de schouders eronder. Joost heeft de hotelschool bezocht en is dus geen vreemde in de horeca. Met veel enthousiasme worden er mooie plannen gemaakt. Dit doen ze samen met het damesteam Linda, Natascha en Miranda. De dames gaan het café bemensen. Het zijn geen onbekenden van het Spoortje. De deuren zijn afgelopen weekeind alweer open gegaan. De vaste bezoekers zijn blij dat hun huiskamer van Losser weer open is, vertelt Linda.

Dansen voor de jeugd van vroeger

Het is de bedoeling dat het café weer een plek wordt voor feesten en partijen. Plannen worden gemaakt. Een daarvan is om een soort van dansmiddag voor de jeugd van vroeger te gaan organiseren. Joost loopt met trots de grote zaal in. “Hier moet wat gaan gebeuren. De vloer moet weer gaan glanzen. De muren moeten worden aangepakt. Hij zet intussen de verwarming aan er moet letterlijk en figuurlijk weer warmte in.”

Vele mogelijkheden

De zaal biedt zoveel mogelijkheden. Het is de enige grote zaal in Losser. Ideaal voor vele activiteiten. Ook zou het mooi zijn als het ouderencarnaval volgend jaar weer hier zal zijn zegt Joost. Linda loopt over van ideeën. Die wil ze met haar collega’s uit gaan werken. De andere dames zijn ook zo gedreven vertelt Linda. Marc is de man met de gouden handjes en is inmiddels al bezig met het nodige opknap werk. Samen met Joost gaan ze het hele pand van binnen eerst opknappen. En dan in kleine stapjes het Spoortje weer op de rails zetten. Aanstaande zaterdag 1 februari is de officiële opening. Houd de website in de gaten voor de nodige activiteiten.

Auteur: Ingrid Legters
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud