Blog : VakantieXperts Dinkelo sluit per 31 oktober haar deuren

Blog : VakantieXperts Dinkelo sluit per 31 oktober haar deuren

We willen u graag persoonlijk op de hoogte stellen dat wij een weloverwogen besluit hebben genomen om te stoppen met ons reisbureau aan de Langenkamp.

Bijna 14 jaar geleden nam ik vol enthousiasme het toenmalige VakantieXperts Reisbureau Rottink over om mijn “eigen” reisbureau te starten. Samen met mijn team heb ik al die jaren voor al onze klanten prachtige reizen naar diverse bestemmingen mogen samenstellen. In 2019 hebben wij ons reisbureau nog helemaal verbouwd om zodoende klaar te zijn voor de komende jaren.

En nog geen jaar later diende Corona zich aan. Wie had dit ooit kunnen bedenken……..

Met ons drieën hebben we in onze lange reisloopbaan al veel meegemaakt. Van golfoorlogen, de economische crisis tot een aswolk in IJsland, we hebben alles goed kunnen doorstaan. Maar toen kwam daar afgelopen maart ineens een nieuwe uitdaging… Corona.

Aan het begin van deze crisis hadden we nog de hoop dat onbezorgd reizen in de loop van het jaar weer mogelijk zou zijn, maar helaas… niets is minder waar.

Wat volgde was niets anders dan annuleringen van de eens zo zorgvuldig uitgezochte reizen voor onze klanten. Ons doel werd vanaf toen, het naar tevredenheid afhandelen van de geannuleerde reis. Of dit nu ging om omboeken, annuleren of het verkrijgen van een voucher voor reizen in de toekomst, het zoeken naar de best mogelijke oplossing voor onze klanten werd onze uitdaging.En het klinkt misschien vreemd, maar ook daar hebben we met plezier onze uiterste best voor gedaan. Het was elke dag weer een uitdaging maar zeker geen vervelende uitdaging.

Maar nu houdt het op. Door Corona zien we ons genoodzaakt te stoppen met ons reisbureau. Geen makkelijke beslissing dat kan ik u vertellen, maar soms moet je een moedig besluit nemen om zelf de regie te houden.

Met ingang van 31 oktober zullen wij onze portefeuille overdragen aan ons collega- kantoor VakantieXperts Denekamp. Zij zijn volledig op de hoogte van onze boekingen en we hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat zij u dezelfde VakantieXperts service bieden.

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande dan zijn wij nog tot en met 23 oktober bereikbaar op ons reisbureau.

Wij kijken terug op 14 mooie jaren aan de Langenkamp en danken u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen.

Hartelijk DANK!

Sandra, Leonie en Bianca

Bron / tekst: Bianca Damer

 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Blog, Dorpsproat, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud