Blijf thuis en doe mee met de Natuurdichtbij fotochallenge

Blijf thuis en doe mee met de Natuurdichtbij fotochallenge

Daag jezelf uit en doe mee met de #natuurdichtbij 30-dagen fotochallenge.

Maak elke dag een foto van de natuur in jouw tuin of op jouw balkon. Zo beleef je de natuur vanuit je eigen huis en kun je anderen mee laten genieten.

Lente en de natuur

Het is lente en de zon gaat steeds meer schijnen. Normaal gesproken een periode waarin we weer extra vaak naar buiten gaan en genieten van de ontluikende natuur. Dit jaar zijn we echter noodgedwongen aan huis gebonden en komen we zo weinig mogelijk buiten. Hierdoor missen we helaas veel van het mooie dat de natuur ons in de lente te bieden heeft.

Maar dat hoeft niet helemaal! Natuur en Milieu Overijssel daagt je uit om mee te doen met de 30-dagen fotochallenge. Fotografeer elke dag een ander aspect van jouw tuin, van een groeiende plant tot een prachtig lieveheersbeestje of een elegant pimpelmeesje. In 30 dagen zie je de natuur letterlijk groeien en bloeien. Laten we de foto’s met elkaar delen, dan genieten we samen van de prachtige natuur en beleven we de lente ook in deze bijzondere tijd.

Hoe doe ik mee?

Iedereen kan meedoen met de 30-dagen fotochallenge. Belangrijke voorwaarde: houd je aan de afgesproken gedragsregels, dus blijf zoveel mogelijk binnen en hou minstens 1,5 meter afstand van anderen.

  1. Blijf zoveel mogelijk binnen (maak een foto vanuit jouw tuin of vanaf jouw balkon)
  2. Maak een prachtige natuurfoto
  3. Deel deze op social media
  4. Gebruik #natuurdichtbij én #blijfthuis (je kunt jouw foto ook mailen naar )

Doe je mee? Beleef samen de lente vanuit je eigen huis.

 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud