Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wilmersbergconcert 2e samenwerking van Excelsior en Sempre Crescendo

17 juli 202419:30 uur
Excelsior_ wilmersbergconcert_2023

Na de vuurdoop in de Week van de Amateurkunst, gaan de harmonieorkesten van Excelsior en Sempre Crescendo verder in haar samenwerking en staat het Wilmersbergconcert op stapel. Dit concert vindt plaats voor de entree van hotel De Wilmersberg in de Lutte op woensdag 17 Juli om 19:30. Het concert is gratis toegankelijk en voor koffie en thee wordt gezorgd.

Het orkest staat onder de bezielende leiding van dirigent Jurgen Wentzel. Naast het gezamenlijk harmonieorkest treden ook de Twirl en Drumband van Excelsior op. De drumband onder leiding van instructeur Norbert Bruins en de Twirl instructie wordt gedaan door Jessica Bagchus en Marlous Jissink.
Karin_Hertsenberg1
Bijzondere gast is sopraan Karin Hertsenberg uit Rossum. Zij is inmiddels een vaste waarde bij Excelsior en landelijk bekend om haar zangkunst. Ze trad ook op in diverse landen binnen Europa.

De prachtige tuin van Landgoedhotel de Wilmersberg is een schilderachtig decor voor een concert met romantische liederen zoals Heia en Vila, waar iedereen van harte voor wordt uitgenodigd.

 

Gegevens

Datum:
17 juli 2024
Tijd:
19:30 -21:00

Locatie

Wilmersberg
Rhododendronlaan 7
De Lutte,
+ Google Maps
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud