Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vernieuwd Dorpsfeest Overdinkel

5 juli - 7 juli 2024
Trefhuus_buitenzijde_3

In het weekend van 5 tot en met 7 juli wordt het Dorpsfeest Overdinkel gehouden. In samenwerking met diverse lokale partijen
organiseert ’t Trefhuus voor het eerst het vernieuwde dorpsfeest in Overdinkel.

Divers programma op het dorpsplein
Bij de samenstelling van dit vernieuwde dorpsfeest is aan elke doelgroep gedacht. Dit heeft ertoe geleid dat er een divers programma is ontstaan, waarbij gezelligheid voorop staat. Het dorpsfeest wordt op vrijdag gestart met een BBQ voor de plaatselijke
ondernemers, waarna in de avond wordt overgegaan naar een Hollandse Avond. Deze avond is voor iedereen gratis toegankelijk. Tijdens de Hollandse avonds staat de plaatselijke dj Marlon op het podium net als Andre Hazes tribute band ‘Gewoon Hazes’.

Zaterdag vol activiteiten
In samenwerking met Plus van Haaren is er een dorpslunch georganiseerd. Op zaterdag 6 juli, om 12:00 uur, kunnen inwoners van Overdinkel gratis lunchen op het dorpsplein. Aanmelden hiervoor kan bij de informatiebalie van Plus van Haaren.
Vanaf dit tijdstip start ook de smokkelmarkt en de kindermiddag. Voor de kinderen zijn diverse activiteiten georganiseerd door onder andere Fundament Kidsplay en ‘Scoren in de Wijk’ van FC Twente.
De zaterdag wordt afgesloten met een feestavond met onder andere ‘Robert van Hemert’ die op het moment een TOP40 hit heeft met zijn nummer ‘Zoet, zout, zuur’.

Grensland op zondag
Het is een traditie die tijdens het vroegere Euregiofeest ontstaan is, De Grenslandkapel op zondag. Deze traditie wordt doorgezet in deze nieuwe versie van het dorpsfeest. Rond 13:30 uur start De Grenslandkapel met het concert. Ook dit concert is gratis toegankelijk voor iedereen.

Programma Dorpsfeest Overdinkel:
Vrijdag 5 juli
17:00-20:00 uur     Ondernemers BBQ
20:00-01:00 uur     Hollandse avond met ‘Gewoon Andre’ en ‘Dj Marlon’

Zaterdag 6 juli
12:00 uur        Gratis dorpslunch ( aanmelden verplicht)
Kindermiddag
Smokkelmarkt
20:00 uur        Feestavond met o.a. ‘Robert van Hemert’

Zondag 7 juli
13:30 uur         Grenslandkapel

Gegevens

Begin:
5 juli 2024 17:00
Einde:
7 juli 2024 17:30

Locatie

‘T Trefhuus
Prins Hendrikstraat 1,
Overdinkel, 7586 BG Nederland
Telefoon
053 536 1850
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud