Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Berghuizen ontspoort organiseert het Cultureel Park Festival Oldenzaal

6 juli 202410:00 uur
Berghuizen_25_jaar_big_fun

Op zaterdag 6 juli vindt in Park Stakenkamp aan de Burgemeester Wallerstraat 115 van 10 – 17 uur het Cultureel Park Festival Oldenzaal plaats. Het evenement is gratis toegankelijk en er is voor alle leeftijden iets te doen, zien, horen, proeven en beleven. Dat maakt het tot een unieke kans om met de hele familie naar dit leuke evenement te komen.

Berghuizen_markt

Wat kun je verwachten?
Dertig standhouders met prachtige producten, zoals woonaccessoires, kleding, sieraden, huidverzorging, (glas) kunst en nog veel meer. Uiteraard zijn er ook stands om de inwendige mens van eten en drinken te voorzien.

Genieten voor alle leeftijden
Tijdens deze prachtige dag is er een ruim aanbod voor jong en oud. Voor de kinderen is er een draaimolen en ze kunnen geschminkt worden. Tevens zijn er diverse oud Hollandse spelen zoals het stokkenvang spel, zweefbal en het kampioenschap spijkerbroek hangen.

Live muziek van:

  • Themakoor Triple One. Dit koor viert het 50 jarig bestaan en kende door de jaren heen tal van hoogtepunten. Het repertoire is zeer veelzijdig, van `Fix you` van Coldplay, `We are here` van Alicia Keys tot `Het zijn de kleine dingen die het doen` van Saskia en Serge.
  • Ranja en de Rietjes. Met acht enthousiaste bandleden blazen ze hits uit de jaren 50/60 nieuw leven in. Drie enthousiaste zangeressen, begeleid door gitaristen, drummer en percussionisten laten u meezingen en swingen.
  • Bigfunshowband. Feestband met blazers en zang. De band bestaat uit 21 personen. Ze hebben een breed bigband repertoire. Uiteraard spelen ze de bekende disco dance classics van o.a. Earth Wind and Fire en Stevie Wonder maar ook Bruno Mars en Anouk komen voorbij. Ze spelen alles wat het publiek nodig heeft om er een geweldig feest van te maken.

 

 

Gegevens

Datum:
6 juli 2024
Tijd:
10:00 -17:00
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud