Info

Informatie

De slag om Losser is een uitdagend gemeenschapsspel wat zich op zaterdag 24 september in Losser gaat afspelen.

Wat is de Slag om Losser 

De Slag om Losser is een uitdagend gemeenschapsspel wat zich op zaterdag 24 september 2022 in en rondom het dorp Losser gaat afspelen. Uit ervaringen uit andere dorpen en steden, weten wij dat daar een groot aantal teams aan gaan meedoen. De teams strijden om de eer en het goede doel. Op 1 oktober is er in het openluchttheater Brilmansdennen een feestelijke avond waar de winnende teams bekend gemaakt worden. De deelnemende teams bestaan uit 10-15 personen met verschillende specialisaties, algemene kennis, sportief en vooral handig.

De teams worden geleverd door ondernemers, personeelsverenigingen, sportverenigingen, vriendenclubs, straten en families.  Voor het eerste jaar gaan we uit van 40 teams die deelnemen. Alle inwoners van de gemeente Losser kunnen meedoen.

Zet 24 september en 1 oktober dus vast in je agenda!

Hoe werkt het 

De teams schrijven zich in om mee te doen aan “de  Slag om Losser”. Alle teamleiders worden uitgenodigd op 24 september 2022 in een nog bekend te maken lokaliteit. Om 12.00 uur zal Jan Riesewijk de teams welkom heten en de spelregels uitleggen. De teams krijgen om 12.30 uur een tas met vragen en opdrachten die uitgevoerd dienen te worden voor 19.00 uur. Voor de doe opdrachten mogen de leden van de teams uitsluitend per fiets of lopend naar de verschillende opdrachten komen.

Wie zijn er betrokken?

De organisatie en coördinatie is in handen van de stichting HalloLosser met medewerking van de lokale ondernemers, CML, boerenmarkt en (sport) verenigingen. De verwachting is dat er direct en indirect ongeveer 1000 personen deel gaan nemen.

Prijzen voor het goede doel.  

De teams strijden naast de eer ook voor een prijs die men kan besteden aan een goed doel binnen de gemeenschap van Losser. De deelnemende teams geven bij inschrijving aan welk goede doel men in Losser wil steunen. Per team bedraagt het inschrijfgeld €50,-.

De prijzenpot voor de goede doelen zijn:  

  • 1e prijs € 1.500,00 plus €500 voor het team
  • 2e prijs € 1.000,00 plus €250 voor het team
  • 3e prijs €    500,00  plus €100 voor het team

Doelgroep

Doelgroep zijn: alle inwoners van de gemeente Losser.

Aanmelden

Om aan te melden is een team van minimaal 10 personen nodig, waarvan 1 persoon de teamleider is. De teamleider dient minimaal 21 jaar te zijn. De namen van de overige teamleden hoeven bij aanmelding nog niet bekend te zijn.

Klik hier voor het aanmeldformulier.