Jeugd

Educatie

Pop up bakery Twents Carmel College Losser

Chocolade cake

Onderstaande bijdrage is afkomstig van de leerlingen van klas 4 D&P van het Twents Carmel College Losser.

 

Veel mensen hebben het moeilijk in deze coronatijd en wij willen hen met een bijzondere bezorgdienst een hart onder de riem steken. 

Wij, de leerlingen uit het examenjaar van het Twents Carmel College, VMBO GTL, in Losser, zijn druk bezig met het organiseren van een pop-up bakery bezorgdienst.  

Voor het vak dienstverlening en producten zetten wij de Pop-up Bakery op. In verschillenden groepjes zullen wij allemaal lekkere internationale producten gaan maken. Zo hebben we American cookies, wafels en nog veel meer lekkernijen. Mensen die dat leuk vinden kunnen een bestelling voor iets lekkers plaatsen via onze website. Zodra de bestellingen binnen zijn gaan wij aan de slag om al het lekkers vers te bereiden. 

Op 12 maart wordt alles vers gemaakt en bij de mensen gratis thuis bezorgd.  

Het project is een hele onderneming. We moeten aan van alles denken van de ingrediënten en hygiënisch werken tot en met het inrichten van het distributiecentrum en corona maatregelen. We zijn daarom al volop en met veel plezier bezig met het regelen en uitwerken van alle aspecten van de pop-up store zodat de klanten die iets lekkers bestellen ook de best mogelijke service en producten krijgen. 

Bestellen tot uiterlijk 5 maart

Heeft u ook zin om iets lekkers te bestellen? Dat kan tot uiterlijk 5 maart via onze website: www.popupbakerytcc.com  

Let op:  Alle producten hebben een maximum dat we kunnen leveren. Wanneer een product maximaal besteld is, sluit diens bestelmogelijkheid. Dus, op is op! 

Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen via de bovengenoemde website. 

 

Vriendelijke groet, 

De leerlingen van klas 4 D&P (Dienstverlening & Producten)

 

Vensters: 
afbeelding van Nieuwsredactie Hallo Losser

Door: Nieuwsredactie Hallo Losser