Sport en hobby

Hockey Club Losser

Hockey Club Losser is opgericht in 2015 en vervult sinds die tijd een belangrijke rol binnen het sociale leven in de gemeente Losser.

Onze missie: Met aandacht en respect voor elkaar bieden wij kwalitatief goede hockey in een veilige omgeving.

Hockey is een teamsport. Een teamsport is behalve leuk, bijzonder vormend voor kinderen. Zij leren samen iets met elkaar te doen, samen iets op te bouwen en samen verantwoordelijk te zijn voor de sfeer en sportiviteit binnen een team. Plezier staat voorop, in welk team je ook speelt.

Hockey Club Losser is een kleine hockey vereniging. We bestaan nog maar enkele jaren maar zijn inmiddels behoorlijk gegroeid en druk bezig met de realisatie van een kunstgrasveld. Ons veld is op sportpark Het Wilpelo te Overdinkel. Daar hebben we een goede samenwerking met de andere sportverenigingen en in het bijzonder Sportclub Overdinkel. We maken gebruik van enkele kleedkamers en de kantine op het complex van Sportclub Overdinkel.

Bijna alle teams spelen nu mee in de competitie. Veruit het grootste deel van de leden zijn jeugdleden en met name meisjes. We willen graag verder groeien qua leden en we verwelkomen ook graag jongens die willen hockeyen. Hockey is snel, fel, motorisch lastig en tactisch uitdagend dus ook voor jongens zeer uitdagend.

Ook is uitbreiding bij de trimhockeyers zeer welkom. Trimhockey is een leuke vorm van hockey voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen en ongedwongen manier de hockeysport willen bedrijven. Trimhockeyers komen op een vaste avond (woensdag) bij elkaar om samen te trainen. Af en toe is het mogelijk om mee te doen aan een regionaal trimhockeytournooi. Bij trimhockey zijn er geen verplichtingen en staat gezelligheid en sportief bezig zijn voorop.

Om U als lid goed te beschermen vragen wij je in te schrijven als lid. Deze inschrijving is "tijdelijk" geactiveerd voor vier weken. In deze vier weken ben je als proeflid verzekerd via de club. Mocht je na vier weken niet verder willen gaan met de sport stoppen we dit proeflidmaatschap. Geef je aan om door te gaan dan zullen de inschrijfkosten van 15,- en lidmaatschapkosten worden verrekend vanaf dat moment.

Aanmelden kan klik dan hier

Contactgegevens

Sportpark Het Wilpelo , Tweelenbeecke 12
7586 AZ
Overdinkel
Telefoon: 
06 20681319

Contactpersoon

Ward Zwiers
Secretaris
Telefoon contact: 
06- 51 37 17 97