Wonen & Styling op Boerenmarkt in Losser

Dag zomer, hallo herfst! Redenen genoeg om de start van dit prachtige seizoen met al die mooie herfsttinten op een stijlvolle manier te vieren. De Losserse streekproductenmarkt van zaterdag 28 september staat compleet in het teken  wonen & styling. De woon- en interieurspecialisten uit het gezellige kerkdorp showen de laatste woontrends.

Herfst, haal de knusheid en gezelligheid in je huis. Warme tinten, mooie accessoires en veel comfort is wat je dan wilt. Kom op de boerenmarkt alles te weten over het stijlvol inrichten van je interieur, de nieuwste trends voor wand-, raam- en vloerbekleding. Maar wanneer je besluit je huis te verkopen, kun je zaterdag prima in het centrum van Losser terecht voor verkoopadvies, hypotheekadvies van de makelaar, hypotheekadviseur en notaris. Van A tot en met Z: geen onderwerp blijft onbesproken.

 

Muziek, huifkartochten en lekkere salades proeven

Gezelligheid voor iedereen. Daarmee zit het in Losser komende zaterdag wel snor. Het jeugdorkest Muziekvereniging Excelsior Lonneker zorgt voor de muzikale noot tijdens de boerenmarkt. Die brengen de sfeer er goed in. En hoe gaaf is het dat de band van de muziekschool uit Gronau onder leiding van Joris Bolhaar haar talenten in Losser laat horen. Allerlei genres passeren de revue. Kippenvel gegarandeerd! Even bijkomen van het muzikale geweld? Neem dan gezellig plaats in een huifkar die langs mooie bezienswaardigheden toert. Tussen 11 en 15 uur vertrekt deze ieder uur. Helemaal gratis.

 

Johma presenteert de nieuwste salades en Losser mag kiezen

 

Johma organiseert op zaterdag 28 september tijdens de Boerenmarkt een smakelijk en gezellig evenement in hartje Losser: het Johma Schalenevent!  Alle inwoners van Losser en omgeving zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze unieke kans om hun stem te laten gelden en de nieuwe salades te testen. Tijdens het evenement worden vijf gloednieuwe Johma salades gepresenteerd en het publiek mag zelf bepalen welke van deze salades wordt toegevoegd aan het Johma assortiment van 2025!  Hoe we dat doen? Heel simpel, de salade die het meest gegeten wordt, is de winnaar!

Het ontstaan van de schalen test 

Wist je dat ze bij Johma altijd een ‘schalen test’ doen? Wanneer zij een aantal nieuwe smaken hebben bedacht, zetten ze schalen van deze saladesmaken op tafel in de Johma kantine. De schaal die als eerst leeg is, wordt de nieuwe salade. En nu laat Johma heel Losser meebeslissen. Dat noemen we nog eens noaberschap!

Praktische informatie:

Datum: Zaterdag 28 september
Tijd: 11:00 – 16:00 uur
Locatie: Raadhuisplein, Losser

Graag nodigen we jullie uit om bij dit event aanwezig te zijn. Brandmanager Evelien Siebers,

marketing director Karin Bronsvoort en de burgemeester uit de commercials, zijn ook aanwezig en beschikbaar voor interviews.

 

Aanmelden en/of interview aanvragen
Om aan te melden voor dit evenement  kunt u terecht bij of . tel. 010 – 280 1555.

 

 Heerlijke en originele producten

Herfst, de streekproductenmarkt staat er bol van. Oude bekende en ook nieuwe deelnemers dienen zich maandelijks aan. Zo ook deze zaterdag. Pompoenen en andere groenten en fruit zijn geoogst en verwerkt in zoveel producten die ter plekke aangeboden worden. Sierraden, bloemstukken, cadeau ideeën, voldoende te zien en voldoende te beleven. Luister naar de tips van Tuinvereniging De Ontspanning of proef van die lekkere salades van Lossers trots: Johma.

Tussendoor heerlijk lunchen of een lekker Herfstbokje na afloop bij een van de gezellige Losserse horecagelegenheden maakt een bezoek aan Losser komende zaterdag meer dan waard.

Waar en wanneer? Zaterdag 28 september: 10.00 – 16.00 uur in het centrum van Losser

Voor het programma zie www.centrumlosser.nl

 

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud