Spectaculaire afsluiting voor de E2-jeugd van Combinatie ’64

Combinatie_E2_drek_teamfoto

Na een fantastisch handbalseizoen waarin de meisjes van de E2 hebben bewezen dat ze geweldige handballers zijn hebben de coaches besloten om ze nog één ultieme uitdaging te laten aangaan. Samen met de betrokken ouders, die iedere week vanaf de tribune de meisjes hebben aangemoedigd, zijn ze op zaterdag 6 juli vertrokken naar Vriezenveen om samen mee te doen aan de Mud Run: Tot de Nek in de Drek!

Als er iets gaaf is, dan is dat samen de Kuuk’n en Kip Loop te overwinnen, een 2,5 km parcours run vol obstakels en modder.

De meisjes van de E2 liepen vol spanning en enthousiasme het grote terrein op gevolgd door de ouders en toeschouwers. Om 12.40 was het zover. Er werd afgeteld van 10 tot 1 en toen stormden de meisjes met hun ouders het parcours op. Er werd gelachen, grenzen verlegd en ze zaten vooral tot onze nek in de drek. Als afsluiting kreeg iedereen een mooie medaille.

Lijkt het jou ook leuk om te komen handballen met deze toppers, kom gerust een keer langs op een van onze trainingen die starten op 3 september.

Voor informatie kun je contact opnemen middels het mailadres:

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud