Nieuwe cursus Bridgen start in november

Ook zin in iets nieuws? Weleens aan bridgen gedacht?
Te moeilijk? Welnee. Natuurlijk is het nodig dekneepjes van dit prachtige kaartspel te leren kennen.
Dat kan want de LosserseBridge Club (LBC) biedt u de mogelijkheid die in slechts twaalf lessen onder de knie te krijgen. De cursus wordt gegeven op dinsdagmiddag in Erve Kraesgenberg onderleiding van de bekende docent Henk Klaver. Hij heeft in het verleden aangetoond met behulp van boekjes en beeldscherm op toegankelijke wijze uit te leggen hoe het bridgesysteem werkt.

Na de cursus, waarvoor, inclusief het lesmateriaal, 90 euro aan kosten in rekening wordt gebracht, en waarvoor u het lopende jaar lid bent van de vereniging, kunnen de deelnemers al een aardig kaartje leggen. Bij LBC bestaat die mogelijkheid op dinsdagmiddag en woensdagavond.
Voorzitter Herman Kemperman licht toe dat de vereniging een goede sfeer hoog in het vaandel draagt. Verder wijst hij erop dat veel mensen een verkeerd beeld hebben van bridgen. ‘Natuurlijk moet er serieus worden gespeeld maar tussen de spellen door is er voldoende tijd een gezellig praatje te maken en mensen te leren kennen. Bridge is een internationaal spel met overal dezelfde regels of afspraken”.

Aanmelden voor de cursus kan per e-mail voor 20 oktober aan het secretariaat:
Start cursus gepland in 1ste week van november

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud